Választható ételek az esküvő szervezése közben

Az esküvő és a nagy ceremónia egyik legfontosabb eleme természetesen az étel és az ételsor. A párok sokat szoktak tanakodni azon, hogy milyen ételeket és milyen italokat szolgáljanak fel a rendezvény helyszínén a vendégeiknek. Azt, hogy ezt milyen módon teszik majd meg, abban kimagasló szerepet játszik az esküvő helyszíne. Hogy ez egy étterem, kastély, szálloda, magánház vagy egy ennél is akár sokkal extrémebb lokáció, 100%-ban hatással lesz arra, hogy milyen ételeket tudnak majd adni a résztvevők szájába.

 

Régóta bevált szokás, hogy az egyszerűbb és visszafogottabb menüsorokat főzik le a párok kedvéért. Budapesten kívüli esküvőkön általában nagy szerepet kap a tyúkhúsleves-rántotthús-torta kombináció, de ezeknél az egyszerűbbeknél sokkal érdekesebb és izgalmasabb menüsorokat is találhatunk bizonyos éttermek esküvőkínálatában.

 

Azt javasoljuk, hogy szakítsunk a klasszikus és ezer éve bevált ételekkel és lepjük meg a vendégeinket különlegesebbnél különlegesebb ízvilággal és olyan finomságokkal, melyekről mindig emlékezni fognak arra, hogy milyen esküvőn is jártak.

 

Hogyha az ennivalót kipipáltuk, akkor vigyázó szemünket vessük az ékszerekre, melyek közül az alábbi linkre kattintva válogathatunk-»https://www.gyemantgyuru.hu/karikagyuruk