Szenyán Dávid a FatherBull Ltd. víziójáról

Miért fontos egy megbízható és stabil munkaközeg a hatékony kamionsofőr toborzáshoz?

Büszkén elmondhatom, hogy immár 2014 óta évről évre folyamatosan fejlődik és bővül a FatherBull Ltd. Anglia legnagyobb kikötővárosában, Felixstowe-ban, elhelyezkedő fuvarozási és szállítmányozási cégként számos komoly megbízással jeleskedhetünk.

Ennek köszönhetően 2017-ben újabb célokat tűztünk ki és megreformáltuk cégünket: új budapesti irodát nyitottunk a 17. kerületi BWG irodaházban (Naplás út 1.), hogy állásra jelentkező potenciális munkatársaink személyes kapcsolatba léphessenek velünk, ezzel elnyerve bizalmukat.
Így tehát az érdeklődők bármikor be tudnak térni budapesti irodánkba, hogy megismerkedjenek a céggel, értékeinkkel, hozzáállásunkkal és nyugodt szívvel vállalhassák az angliai fuvarokat.

Az évek során tisztán kirajzolódott a FatherBull víziója és célkitűzése.

Dinamikus fejlődésünk kulcsa, hogy hosszú távon sikeresen együttműködjünk Munkatársainkkal és Partnereinkkel.

Jelenleg 70 Munkatársat foglalkoztatunk főállású angliai bejelentéssel. 2018-ban szeretnénk még több kamionsofőrt állományba venni: rengeteg megbízásnak köszönhetően folyamatos munkát tudunk biztosítani.

Magyar sofőreinknek stabil, kimagasló bérezésű, angliai bejelentésű munkahelyet biztosítunk és mindvégig támogatjuk őket a külföldön való elhelyezkedésben. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk a rugalmas hazautazási lehetőségekre is. Felixstowe kb. egy órára van a fővárostól, Londontól, így a hazautazás egyszerűen megoldható.

A FatherBull folyamatosan növekvő tendenciát mutat, célunk az, hogy ezt a tendenciát tartsuk, amihez természetesen elengedhetetlen Ügyfeleink és Munkatársaink elégedettsége.

Mi nem csupán egy cég vagyunk, hanem egy kooperatív közösség, amely új lehetőségeket tár fel Ügyfelei és alkalmazottjai előtt.