családi bölcsőde

Sokat segíthet a családi bölcsőde

Egy kisgyerek felnevelése nem egyszerű feladat, ami rengeteg időt és energiát von el a szülőktől. Eleinte még mindenki lelkesen vesz részt a gondozásban, de ahogy múlik az idő apunak és anyunak is jól jön egy kis pihenő, amikor magukra koncentrálhatnak. Ekkor kerül előtérbe a családi bölcsőde, mint hasznos segítség.

Ez az intézmény nagy gondot fordít arra, hogy minden oda látogató remekül érezze megát. Ha szeretnénk jobban megismerni a programokat, akkor a hangokkertje.hu oldalon ezt megtehetjük, vagy személyesen, de interneten is felvehetjük a kapcsolatot a vezetőséggel. Óvoda, fejlesztő pedagógusok egyaránt jelen vannak, akik közös erővel foglalkoznak a kicsikkel. A családi bölcsőde vezetője zenekari végzettséggel rendelkezik és személyesen gondoskodik arról, hogy a lurkók művészeti nevelése kiemelt hangsúlyt kapjon. Ez többféle szempontból is pozitívan befolyásolja a fejlődést. A családi bölcsőde gondot fordít továbbá az egészséges életmódra történő nevelésre is.

Friss, saját termesztésű zöldségek és gyümölcsök szolgáltatják az élelem jelentős részét. Számos érv van amellett, hogy bátran engedjük át a foglalkoztatás terhét a családi bölcsőde szakembereinek. Had érezze magát remekül szemünk fénye, amíg mi odahaza teszünk meg mindent azért, hogy megteremtsük az ideális környezetet a neveléshez. Az apróságok beszoktatása fokozatosan történik. Had bontakozzon ki kortársaival gyermekünk és haza érkezvén hallgassuk meg a kedves történeteit, amelyek a felhőtlen időtöltésről szólnak a családi bölcsőde udvarán és foglalkozásain történtekről.