Online angol nyelvtanulás

Amikor online angol nyelvtanulásról beszélünk sokan bizony nagyon szkeptikusan néznek ránk. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy a nyelvtanulás, és kifejezetten az angol nyelv tanulása akkor lehet igazán sikeres, ha a tanulás folyamata interakción alapszik tanár és tanuló között. Ezen a módon ugyanis képes az adott nyelvtanuló tesztelni saját hipotéziseit, felteheti kérdéseit és ha nem érti, akkor újra elmagyarázza az oktató.

Az online anyagok kapcsán a legtöbb kritika akkor érkezik, amikor a tanuló magára hagyva érzi magát a kommunikáció hiánya miatt és nem igazán érti, hogy jó irányba halad-e.

Egy megfelelően épített online tananyaggal azonban, melyben a magyarázat kellőképpen árnyalt, valamint a lecke nem csak leadásra, de elmagyarázásra is kerül, mindaz ami az online nyelvoktatás kritikája, tovább már nem értelmezhető.

Online angol nyelvtanulás tananyagaink felépítése roppant egyszerű. A kurzusanyagok tartalmaznak egy munkafüzetet és egy tankönyvet. Ezekhez tartozik egy videó tananyag, melyben nyelvtanárunk elmagyarázza Önnek, mit is kell megérteni az adott tananyagból. Ez gyakorlatilag felfogható egy online alapokon nyugvó, ám mégis interaktív frontális tanórának. A munkafüzet feladataihoz a legtöbb esetben hanganyagok is tartoznak, melyek tartalmazzák az adott hanganyag angol nyelvű átiratát.

A tananyagok egyik kétségtelenül legnagyobb előnye, hogy a videó tananyagokat mindig visszatekerhetjük, és a leckék örökké a birtokunkban maradnak miután megvásárlásra kerülnek. A videó tananyagok visszatekerése után ráadásul mindig egyre mélyebben és mélyebben érthetjük meg az adott leckét.

Másik hatalmas előnye az online tananyagoknak, hogy bármikor elővehetőek és bármikor szabadon felhasználhatóak. Nem kell aggódni az órák lemondásán, ugyanis online tananyagaink egy héten kétszer érkeznek és a feladatok megoldása, valamint a tananyag meghallgatása és a gyakorlás egy hatvan perces órát vesz igénybe, még akkor is, ha a videó tananyagok változó idő alatt magyarázzák el az adott leckét. (Ez azt jelenti, hogy a legrövidebb anyag 5 perc, a leghosszabb 20 perc). Minden esetben együtt értendő a munkafüzeti feladatok megoldásával, valamint a tankönyv átolvasásával és a videó tananyaggal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné megvásárolni online angol nyelvoktató anyagaink egyikét, úgy bővebb információért kattintson ide!