Most nyáron még hosszabb garanciát lehet kapni egyes klímákra

A meleg, nyári idő beköszöntét sokán várták már régóta. Nem is csoda ez, hiszen ez az évszak sok programnak, és tevékenységnek kedvez, arról nem is beszélve, hogy mindössze néhány lenge ruhát kell csak felkapnunk magunkra. Annak ellenére, hogy számos előnnyel jár a meleg időjárás, azért elég sokan szenvednek a hátrányaitól is. Ahogy kint egyre forróbb a levegő, úgy otthonunkban is emelkednek a Celsius fokok, ami előbb utóbb megkeserítheti az életünket. Nem elég, hogy egésznap gyöngyözik a homlokunk még sok esetben a lakásban is, de estére sem mindig hűlnek le a helyiségek odabent annyira, hogy egy jót lehessen aludni az izzasztó forgolódás helyett.

Manapság már szerencsére ezen a problémán könnyen lehet segíteni egy kis anyagi ráfordítással. A klíma berendezéseknek hála olyan hőmérsékletet tudunk beállítani otthonunkban, amilyet csak akarunk! Ahogy sok más elektronikai berendezésnél, így a klímáknál sem mindegy az, hogy milyen teljesítményűt, és milyen márkát választunk. A szakemberek is azt javasoljak, hogy az ismert, és már bizonyított klíma márkák közül válasszunk, ne pedig az olcsóbb, de no name típusokból. Abban az esetben, ha épp most gondolkodik azon, hogy otthonát, és egyben persze saját magát és családját is megajándékozza egy klímával, akkor a legjobb helyen jár! Most július végéig akár 10 év garancia is jár bizonyos klíma típusokra (forrás: cascadeklima.hu).

A linkelt oldalon egy olyan Cascade klímákat forgalmazó kereskedés weboldalára juthat el, akik évek óta meghatározó szereplői a hazai légkondicionáló piacának. Ezeknek a kifogástalan minőségű klímáknak az egyes modelljeire meghosszabbítót garanciális időszak lesz az érvényes, így az 5 év teljeskörű garanciát most megtoldották 5 év kompresszora szóló garanciával is! Szinte hihetetlenül hangzik, ugye? Legyen szó monosplit klímáról, multisplit klímról, vagy esetleg desing klímáról, náluk egy helyen tud majd válogatni a különböző típusú berendezések között. A klíma felszerelését és beüzemelését is célszerű mindig szakemberre bízni, hiszen csak így lehet majd teljesen biztos abban, hogy hatékonyan, ugyanakkor biztonságosan fog működni!

Amennyiben felkeltették az ön érdeklődését is a Cascade klímák, az oldalon lehetőség lesz egyszerűen megtalálni az ön lakhelyhez legközelebb eső szerződött partnerüket. Bármilyen kérdése is lenne az általuk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, a weboldalukon egyszerűen és gyorsan felteheti majd azokat az itt dolgozó munkatársaknak. Ne feledje, nem muszáj együtt élni a meleggel az otthonába is, hiszen egy légkondicionáló készülék beszerelésével könnyen az ön kezébe kerülhet a hőmérséklet irányítása!