Milyen megbetegedések kezelésére alkalmazhatók a grapefruitmag cseppek?

Senki számára nem újdonság, hogy a megbetegedések elleni legjobb természetes gyógymódokat keresve sokszor elég csak a gyümölcsfák terméseiből szakítanunk. Egészségünk megőrzése és védelme érdekében a Földünk által kínált temérdek ajándékból válogathatunk. Ezek közül az egyik a grapefruit magjából készült hihetetlenül jótékony hatású csepp.

A grapefruitmag cseppek hatásai olyannyira széleskörűek, hogy a szó szoros értelmében nincsen testünknek olyan területe, amelyre ne gyakorolna megannyi betegségmegelőző és gyógyulást elősegítő hatást. A cseppek ereje a bennük rejlő magas antioxidáns-tartalomban keresendő, amellyel szervezetünket még a megbetegedések előtt felvértezi a kellő védelmi hatásfokkal.

Ám mi a teendő akkor, ha már megtörtént a baj? Hogyan és milyen betegségek esetén alkalmazhatjuk a grapefruit mag cseppeket a harc alatt? Mivel a cseppek mikrobapusztító összetevőkben rendkívül gazdagok, így a grapefruitmagból készült cseppek probléma nélkül és hihetetlenül sikeresen veszik fel a harcot a különböző baktériumokkal és kórokozókkal. Továbbá, képesek elpusztítani a gombákat, ártalmas mikroorganizmusokat és vírusokat, ráadásul ezt 100%-ig természetes módon elérve!

A közelgő hideg időszak elképesztő táptalajt nyújt az egészségre igen ártalmas baktériumoknak és fertőzéseknek, ám a grapefruitmag cseppek kiváló belső támogatást adnak a szervezetnek ezek megelőzésére a bennük rejlő elképesztően magas C-vitamin tartalomnak köszönhetően. Védekezzen már most a szezonális influenza és a makacs megfázások ellen azzal, hogy még a rossz idő beköszönte előtt elkezdi felvértezni a szervezetét a megbetegedések ellen grapefruitmag cseppekkel.

A téli időszak beköszöntével a kisebb-nagyobb megfázások szinte mindenki számára elkerülhetetlenek. Amikor gyengélkedik, a vízben elkevert cseppek kitűnő ellencsapást mérnek a köhögésre, rekedtségre. Csak keverjen el egy pohár vízben néhány csepp kivonatot és naponta néhányszor végezzen vele toroköblögetést. Ügyeljen rá azonban, hogy a víz ne legyen hideg. A grapefruit gyümölcs magjából készült cseppek makacsabb megfázás vagy akár influenza esetén is megfelelő társai lehetnek a mihamarabbi felgyógyulásban. Ekkor érdemesebb nagyobb mennyiséget feloldani a vízben és a gargalizálást úgy elvégezni.

Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a cseppek tehát remek segítői a megfázásból és influenzából való meggyógyulásnak, ám a test egy teljesen más területén is temérdek jótékony hatást fejthetnek ki! Ez pedig a bőrünk. Gondolta volna, hogy a grapefruitmag cseppek még a pattanások és akné elleni küzdelemben is sikeresen támogathatják? Bőrproblémák esetén a megtisztított és száraz arcfelületbe külsőleg kell belemasszírozni a hígítatlan cseppeket, amelyet néhány perc elteltével le kell öblíteni. Meglévő sebeket és herpeszt is kezelhet a gyümölcsből készült kivonattal, ha egy néhány cseppből és pár milliliter vízből álló oldattal átitatott törlőkendővel áttörli azokat. A felhasznált törlőkendőket minden használat után el kell dobni, ezért célszerű, ha egyszerhasználatosakat választ belőlük.

Sokunk számára kellemetlen problémákat okoz a korpásodás is, ám a hétköznap használt samponjához kevert néhány csepp grapefruitmag kivonat ezzel is csodákat tud művelni.

És végezetül: ki ne érintenének néha a különböző, felettébb kellemetlen és kínzó gyomorbántalmak? Gyomorégés, gyomorhurut és hasmenés esetén is kiváló segítséget jelenthetnek a grapefruitmag cseppek, mivel az ezekért felelős baktériumokat képes semlegesíteni, illetve meggátolni a további szaporodásukat, jelentősen lerövidítve ezzel a kellemetlen órák számát.

A grapefruitmag cseppek szervezetünkre gyakorolt hatásai szinte végtelenek, ám az immunrendszer megerősítését fokozatosan érik el, így a védettség mielőbbi megszerzése érdekében kezdje el minél előbb szedni azokat!