Milyen különbségek vannak az egyes négyévszakos gumiabroncsok között?

Ha egy helyen összehasonlítaná a különféle gumiabroncs típusokat, akkor érdemes szétnéznie ezen az oldalon.Itt azt is megtekintheti, hogy mekkora eltérések vannak a négyévszakos abroncsok között is. A gumigyártók nagyon gyorsan rádöbbentek arra, hogy egy nyári és egy téli abroncs megvásárlására szinte minden autóst rá lehet venni. Ezekben az esetekben minimum két alkalommal kell sorban állni a gumisoknál az abroncs cseréje miatt. Természetesen mivel mindenki szinte egyszerre szeretné lecseréltetni az abroncsokat így a sorban állás is borítékolva van. Azonban azt is átgondolták, hogy a fentiekben vázolt problémák miatt bizonyára minden autós örülne, ha ezek megszűnnének.

 

A 4 évszakos abroncsok tulajdonképpen téli abroncsok, amelyeket télen is lehet használni. Az igazi téligumikhoz képest jóval kevésbé kopnak meleg idő esetén és fagyos időben aránylag elfogadható teljesítményt biztosítanak. A Michelin volt az, amely a nyári abroncsból készített olyan 4 évszakos abroncsot, amelyek télen és hóban is lehet használni. 4 évszakos abroncs vásárlása előtt mindenképpen alaposan meg kell fontolnunk, hogy jó döntést hozunk-e, hiszen a téli abroncs az igazi télen és a nyári abroncs az igazi nyáron. Azok, akik átlagos használatra szánják az abroncsokat bátran válasszák a 4 évszakos abroncsokat.

 

A több évszakos abroncsoknál biztosak lehetünk abban, hogy nem kell évente kétszer kifizetni a gumist és nem kell sorban sem állnunk a hideg beköszöntével vagy a nyár érkeztével. További előnye, hogy nem szükséges a leszerelt abroncsokat tárolgatni és kerülgetni, vagy esetleg a tárolásáért fizetni.  A gumidirektnél folyamatosan elérhetők a 4 évszakos abroncsok, amelyet pár kattintással meg is vásárolhatunk.  Jelenleg akciós árakon kínálják az abroncsokat és több abroncsnál kátyúgaranciát is kaphatnak a vásárlók. A weboldal használata nagyon könnyű és igen sok gyártó által kínált abroncsot tekinthetünk meg, széles a választék. Személyes átvétellel és házhoz szállítással is megrendelhetjük a 4 évszakos abroncs garnitúrát. Banki átutalással és készpénzes fizetéssel is elérhetők a termékek.