Miért praktikus a csomagtér tálca?

Egy új autóban minden gyönyörű. És az a különleges isteni illat! Imádjuk!

Az autónk belső terében gyönyörű és tiszta gyárilag felszerelt szőnyegek vannak a padlón és a csomagtartóban is.

De meddig marad makulátlanul tiszta autónk csomagtartója?

Amint az első bevásárlásnál a csomagtérbe csöpög a tej, vagy éppen a fagyasztott húsunk olvadozik, máris megjelennek azok a frusztráló foltok.

És mi van a néhány nap múlva megjelenő szagokkal?

Itt jön szóba a csomagtértálca hasznossága!

Szinte mindannyian arra törekszünk, hogy autónk belső tere és csomagtartója tiszta, kényelmes és rendezett legyen. A csomagtértálca valószínűleg a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módszer az autó tisztaságának megőrzésére. A csomagtértálca kiválasztásával és megvásárlásával valójában megelőző intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy megvédjük a csomagtartó alját a portól, a szennyeződéstől, a foltoktól és a mechanikai sérülésektől.

Ezért kijelenthetjük, hogy az autó csomagtértálca nem luxus, hanem autónk védelmének és gondozásának eszköze.

Csomagtartóba szőnyeg, vagy csomagtértálca?

Először is fontos eldönteni a csomagtartó használatának módját. Például, aki csak munkába és vissza vezetünk, megengedhetjük magunknak, hogy a csomagtartóba szőnyeget vásároljunk.

Kétségtelen, hogy atextilszőnyegek rendkívüli varázst kölcsönöznek a belső térnek és a csomagtartónak. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem lesznek képesek megvédeni az autó alját úgy, mint a gumiból készült csomagtértálca a kiömlött folyadéktól, ami viszont növeli az autó korróziójának kockázatát.

A csomagtartó gyönyörű lesz, de praktikus is?

Gumi csomagtértálca nem engedi át a nedvességet, gyorsan tisztítható, nem igényel különösebb gondozást és meglehetősen könnyen használható és cserélhető.

Méretpontos, vagy univerzális?

Vásárolhatunk autósboltokban vagy online autófelszerelés-áruházakban univerzális csomagtér védőt  a jármű típusától függetlenül.

A méretpontos csomagtértálcákat minden egyes autómodellhez gyártanak. Bár költségük magasabb, mint az univerzális csomagtér védőnek, kopásállóbbak, tartósabbak és nem utolsó sorban a pontos méret szavatolja, hogy nem kerül semmilyen szennyeződés a tálca alá.