Miért a Brilliance ipari tisztítószer nem habzó terméket válassza?

Gazdaságos döntés cégek részére – időben és pénzben is

A Brilliance ipari tisztítószer terméket Magyarországon gyártják, egy budapesti, kizárólag magyar tulajdonú cég fejlesztésében. Az átláthatóság, környezettudatos és fenntartható gazdaságpolitika, innovatív fejlesztések jellemzik a Billicance cégét. Ebben a szellemben született meg a Brilliance ipari tisztítószer is, ami rövid behatási idővel, ám annál nagyobb hatékonysággal segíti az élelmiszeripar, húsipar, üzemi konyhák, olajjal, korommal erősen szennyezett területek tisztán tartását – és most már az sem ritka, hogy az elégedett vásárlók otthonát is.

A Billirance ipari tisztítószer alkalmazható magasnyomású kompresszorokban és egyéb készülékekben is. Ezzel alkalmassá válik alvázmosásra, padozat és ipari gépek tisztítására is. A gyártó kifejezetten ajánlja beton, műanyag felületek karbantartására. Gyengéden habzó felületaktív anyagokból készült, ráadásul korróziógátló komponenst is tartalmaz. Fontos azonban arra oda figyelni az alkalmazása során, hogy kizárólag alkáli és vízálló felületre használható.

Élelmiszeripari, húsipari vagy üzemi konyhák területén az olajjal és korommal erősen szennyezett felületét vagy padlóját gépi tisztítás mellett kézi súrolással is megoldhatja a Brilliance ipari tisztítószer. Fontos, hogy a megfelelő hígítási arányt, és az alapos leöblítést betartsa a használja a biztonságos alkalmazás érdekében élelmiszerek közelében.

Nagy előnye a Brilliance ipari tisztítószer alkalmazásának, hogy időt spórolnak vele használói. Egy fázisban képes ellátni a tisztítást és a zsíroldást is. Nem kell két különböző terméket megvennie és alkalmaznia a munkanap közepén vagy, elég a Brilliance ipari tisztítószer. Attól függetlenül, hogy ipari gépek tisztítására, vagy élelmiszeripari területek tisztán tartására használja garantáltan időt és pénzt is spórol vele. A hígításnak köszönhetően kevés is elég a termékből a hatásos takarítás érdekében, ezzel együtt mivel tisztításra és zsíroldásra is alkalmas, ráadásul kézi használat mellett a gépire is alkalmas, nem szükséges legalább három különböző terméket megvennie.

A Brilliance ipari tisztítószer elérhető a márka webshopjában 20 literes kiszerelésben, és a könnyebb használatot segítő 1 literes változatban is.