Kinek érdemes elektromos cigi mellett dönteni?

A kérdés ebben a formában felvetve merőben költőinek tűnhet, de nem az, mint ahogyan a válasz sem, hogy szinte bárkinek érdemes. Az elektromos cigi persze nem egy univerzális dohányipari termékeket pótló csodaszer, hiszen vannak olyan emberek, akik meggyőzhetetlenek,és akik semmi pénzért nem mondanának le megszokott cigarettájukról, szivarjukról, vagy éppen pipájukról. Az elektromos cigi éppen annak a „maradék” kilencben százaléknak való, aki ugyan szeretne megszabadulni a dohányzás káros mellékhatásaitól, de nem akar, vagy nem tud leszokni véglegesen.

Az elektromos cigi éppen azért való nekik, mert azt a kombinációt nyújtja, ami nekik kell: a dohányzás élvezetét, a lehető legmodernebb és legegészségesebb módon. ez az ajánlat egyesek szerint ól jó ahhoz, hogy igaz legyen, pedig valójában az elektromos cigi még enné is többet nyújt. Nem mást, mint a bűntudat nélküli élvezet lehetőségét.

Nem kell ugyanis senkinek amiatt rosszul éreznie magát, hogy egy káros, környezetromboló és sokakat idegesítő szokással él, ugyanis az elektromos cigi nem káros, nem rombolja semmilyen módon a környezetet, és senki másnak nem okoz egészségkárosodást sem. Ha tehát azt a választ adjuk, hogy az elektromos cigi mindenkinek jó választás lehet, akkor bizony nagyon közel állunk az igazsághoz. Innen már csak egy lépés a döntés, hogy egy valóban káros szenvedélyt egy modern, fenntartható és legfőképpen teljesen ártalmatlan „hobbyra” cseréljünk le, és gond nélkül begyűjtsük a csodálkozó tekinteteket és az elismerő mosolyokat.