Apple Watch szíj – több, mint kiegészítő

Az Apple cég folyamatosan fejleszti termékeit és 2013-ban megszületett az okos-óra, vagyis az Apple Watch. Ez a kis szerkezet első ránézésre teljesen olyan, mint egy hagyományos időmérő. Ha alaposan megvizsgáljuk, akkor látjuk csak a különbséget: itt ugyanis egyszerre található meg a saját watchOS szoftver (amely lényegében az IOS szoftver óra-megfelelője), az úgynevezett egészségmérő és a fitnesz funkció. A legújabb termékeken pedig már a vadiúj IOS13 fut. Különleges órához egyedi tartozékok is kellenek: nálunk csak utángyártott Apple Watch szíj kínálatot találnak az iPhone szerelmesei, viszont a választék igen széles.

Részletgazdag termékkiegészítők

Az iTok webáruházban a vásárló szinte mindenfajta tartozékot megtalál. Legyen az Apple Watch szíj vagy más egyéb kiegészítő.

Az árak is kedvezőbbek. A hölgyek böngészhetnek a fém, a szilikon, a szövet és a különböző drágakövekkel kirakott kiegészítők között. A Tech-Protect Chainband 42/44mm Apple Watch fém szíj (arany színben) egy igazán nőies és nem hivalkodó kiegészítő. Olyan mintha egy különleges karkötőt viselne tulajdonosa.

Az urak pedig az elegáns darabok közt válogathatnak. A Tech-Protect Osoband 42/44mm Apple Watch kompozit bőr szíj barna színében kifejezetten az eleganciát kedvelőknek készült. Első ránézésre pedig senki sem mondaná, hogy utángyártott. Amely tény nem jelent rossz minőséget!

AKCIÓ

A rozsdamentes fémből készült óraszíj, 4 féle színben, 2 féle méretben (38/40mm és 42/44mm) nálunk igen kedvező áron beszerezhető. Mindezek mellett a választást segíti az erre a célra létrehozott mérettáblázat is.

Egyszerű és gyors rendelés

Ahogy a hagyományos órák és kiegészítők esetében az Apple Watch-nál is igen széles a termékkínálat. Válasszon nálunk kedvére valót, legyen az okosóra, kiegészítő vagy telefon. A jelenlegi helyzetre való tekintettel otthonából könnyen és gyorsan elérheti, illetve kiválaszthatja a megfelelő terméket. SŐT! Nálunk egyedi módon össze is hasonlíthatja virtuálisan készülékét. A megvásárolni kívánt terméket könnyedén beküldi virtuális kosarába aztán egy kattintás és Öné álmai okos-terméke!

Regisztráljon és rendeljen még MA!