A versek neked is szólnak!

A verstanulás sokunknak csak iskolai kötelezettség maradt, mert nem érintette meg egy mű mondanivalója a szívünket. Fejlődhetünk a versek szeretetében azáltal, ha a kezünkbe veszünk ismert költők olyan köteteit, amelyek a ritkán olvasott verseiket tartalmazzák. Így új arcukat ismerhetjük meg, gondolataikkal barátkozhatunk.

Sokat segíthet az is, ha hangoskönyv formájában hallgatunk meg versesköteteket, mert egy ismert színész hangján életre kel az adott mű. Amennyiben nem akarunk ismert költőknél maradni, olvashatunk kevésbé ismert műveket is, mert így is bővül látókörünk.

A kezdetekben lehet, hogy nehéz lesz megérteni egy verset, de ne adjuk fel!

Pszichológusok szerint minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség, legalább ennyi időt adjunk magunknak a fejlődésre.

Ezután akár haiku íróvá is válhatunk, részt vehetünk egy kihívásban melynek lényege, hogy egy éven át írnunk kell minden nap egy haikut, amit megoszthatunk a világgal.

Ám, ha csak klasszikus versfogyasztók maradunk, a versek akkor is meghálálják törődésünket, mert számos olyan pozitív tulajdonságot felerősít bennünk, már maga az olvasás is, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A versek kapcsok lehetnek mélyebb Én-ünkhöz, lelkünkhöz, és magához a Teremtőhöz is. Mindez semmi mást nem igényel, csak és kizárólag egy kevés elcsendesedést.

Ez ma már nem egyszerű, mert nincs olyan szegmense életünknek, ahova el tudnánk vonulni, hisz a zaj, az információ folyamatosan követ bennünket, de mégis azt tanácsoljuk, ne add fel!

Olvass verseket, akár Facebookon, akár weboldalon, de a legcsodálatosabb élményt továbbra is a papír formátumú, klasszikus könyv, kötet adja.

Így ezt a lehetőséget se hagyjuk figyelmen kívül, engedjük, hogy a papír tapintása, a szavak látványa és mélysége minden esetben megérintsen.

La définition la plus simple sera de l’incapacité à atteindre une érection diplôme qui permettrait d’obtenir un rapport sexuel acceptable pour les deux partenaires. Le nom est affiché sur la pilule, c’est que l’ingrédient actif disponible. https://www.cialispascherfr24.com/ Le contenu de générique comprimés sont absolument les mêmes que dans les modèles de la marque.