A TCL klíma TCE-26CHSDA szériája

Klíma frappáns széria név nélkül, azonban annál inkább meggyőző funkciókkal

TCL márka 1981 óta létezik. Töretlenül az egyik világvezető a háztartási gépek és a szórakoztató elektronika gyártásában. Gondoljunk csak a Thomson televízióra, az Alcatel vagy a Blackberry telefonra, de az IKEA üzletéből elhozott házimozi rendszerünk is TCL. Klímákkal 1999 óta foglalkoznak, így a TCL klíma kicsit több mint 20 éves. A világ 165 országában forgalmazzák, és talán nem meglepő módon a GREE gyárában készül.

A TCL klíma a megbízhatóságot és a megfizethetőséget képviseli a piacon. A márka számára fontos a folyamatosan szinten tartott színvonal, az energiahatékonyság, az egyszerűen használhatóság és az egyedi dizájn megoldások minden szériájuk esetén.

1999 óta rengeteg idejük volt a kutatásra és fejlesztésre. Hosszú évek munkájának és a legszigorúbb minőség-ellenőrzési követelményeknek eredményeként a TCL klíma ma egyet jelent a kiváló minőségű, megbízható klímaberendezésekkel. A márka valóban legelismertebb és minőségi termékeket gyártó gyárakból (GREE) szerezi be az alkatrészeket, amikből aztán megbízható gyártástechnológiával készült készülékeket árusít. Céljuk a piacon a verhetetlen ár-érték arány fenntartása, amit a folyamatos magas színvonalú ügyfélélmény biztosításával fokoznak.

A nem túl szimpatikus vagy ügyfélbarát TCE-26CHSDA nevet viselő széria egyesíti magában mindazt, amit a márka elvár egy TCL klíma minőségtől. 2.6 kW-os hűtőteljesítménnyel, 3,4 kW-os hűtőteljesítménnyel, 5,1 kW-os hűtőteljesítménnyel és 6,8 kW-os hűtőteljesítménnyel is elérhető klíma a szérián belül. Mindegyik termék A++ energiaosztályú hűtési funkció használatakor, fűtési alatt A+ energiaosztályú. Kifejezetten csendes kialakítású mind a beltéri, mind a kültéri egység. Ezenfelül a tervezőmérnökök arra is oda figyeltek, hogy a letisztult dizájn mellett a két egység súlya se legyen magas, így is támogatva a könnyű felszerelhetőséget.

Minden TCL klíma a 180° sinus DC inverter technológiával készül. Ennek segítségével nagyobb hatékonyság és alacsonyabb fogyasztás érhető el. A berendezés gyorsan lehűti, vagy felmelegíti a helyiséget és azt állandó szinten tartja miközben a hálózatból a lehető legkevesebb energiát veszi fel.

Automatikus újraindulásra képes minden TCL klíma, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy működés közben eltárolja az üzemi adatokat és beállításokat. Áramkimaradás esetén az Auto Restart funkció segítségével, a berendezés az áramszolgáltatás visszaállása esetén a leállás előtti üzemmódban működik tovább.

A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül minden TCL klíma rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal.